Maestro-dagen Bodø

Torsdag 29. september holder Maestro seminar på Radisson Blu Hotel Bodø – og ønsker deg velkommen!

 

Vi legger opp til et faglig program fra kl. 10.30 til kl. 15.00. Du vil få presentert hvordan Maestro raskt og effektivt hjelper deg med årsoppgjøret, en smakebit av noen av våre tilleggsmoduler f.eks Avstemming og Klientadmin, samt andre nyheter i Maestro.

Dato: Torsdag 29. september
Tid: Kl. 10.30 – 15.00
Sted: Radisson Blu Hotel Bodø

Påmelding: Innen 28. september
Pris: Kr 950,- per deltager

Arrangementet gir oppdateringspoeng for revisor og regnskapsfører.

003842_Tommy Andreassen_www.nordnorge.com_Bodoe

Ribb-båt i Saltstraumen

Vi gir deg en presentasjon av hvordan Maestro raskt og effektivt hjelper deg med årsoppgjøret og en smakebit på noen av våre tilleggsmoduler som f.eks. Avstemming og Klientadmin. Vi viser deg hvordan du arbeider smartere – gjennom visning og tips fra Maestros fagkonsulenter, samt innspill fra samarbeidspartnere og noen av våre gode kunder. Maestro setter stor pris på våre kunder og har etablerte ressursgrupper med et bredt utvalg av eksisterende kunder der vi får verdifulle innspill og tilbakemelding til programutvikling.

Etter det faglige inviterer Maestro på ribtur i spektakulære Saltstraumen. Etter ribturen byr vi på noe godt å spise og drikke.

For de som ønsker overnatting er dette mulig. Ta da direkte kontakt med hotellet.

000162_Svein Jaeger Hansen_www.nordnorge.com_Rana

Nydelig fiskemiddag

Vurderer du Maestro programvare? Da bør dette overbevise deg!

Maestro en totalleverandør innen økonomisk programvare og markedsledende innen Årsoppgjør. Maestro Årsoppgjør er komplett utstyrt med ligningspapirer, skatteberegning og noter. Den totale produktpakken fra Maestro dekker alle behov i en revisors og regnskapsførers hverdag. Våre programmer tar deg enkelt og trygt gjennom blant annet avstemming, konsolidering, datasetthåndtering, klientinformasjon, sikkerhet, timeregistrering, fakturering og revisjon. I tillegg er programmene integrert mot en rekke samarbeidspartnere som gir fordeler.

Nærhet til kundene, personlig service og tett relasjon til kundene er fokus for Maestro, mens markedet er i stadig endring og det blir færre og større aktører. Vi jobber hele tiden med fremtidsrettet programutvikling, og ønsker å være i forkant av utviklingen!

Våre produkter

Les mer om våre programmer og løsninger på våre produktsider, og finn ut mer om samarbeidspartnere og integrasjoner.

Gå på kurs hos oss og lær alt du bør kunne for å utnytte programvaren best mulig!

Vi har et rikt kursprogram for Maestro Årsoppgjør, samt kurs i Maestro Revisjon. Vi setter opp internkurs ved forespørsel!
Finn en oversikt over alle kurs i vår kurskalender.