Velkommen til Signant-dagen 21. oktober

21. oktober inviterer vi til Signant-dagen på Meet Ullevål.

Vi ønsker velkommen til en dag hvor vi fokuserer på elektronisk signering og mulighetene rundt dette. Her møter du flere av våre kunder som forteller om sine erfaringer og forbedringer av dokumentflyt og kundekontroll ved hjelp av Signant.

Du får høre hvordan Advokatfirmaet Økland & Co AS får en mer effektiv hverdag ved hjelp av Signant. Vipps vil fortelle litt om sine planer fremover, Buypass snakker om virksomhetssignering og KPMG 360⁰ vil ta for seg temaet sikkerhet.

Selvsagt vil du også få et innblikk i Signants nyheter og hvilke nye integrasjoner og produkter vi kan tilby.
Vi starter dagen med registrering og servering av MEETS fristende street buffet kl 11.15. Selve konferansen starter kl 12.

Les mer om konferansen og meld deg på her.