Ny kurssesong – med corona-restriksoner

 

Selv i disse litt annerledes tider, der vi må ta våre forbehold og forholdsregler, vil vi arrangere kurs slik at våre kunder lærer å bruke Maestros programvare på best mulige måte.

Vårt ønske er å kjøre kurs i klasserom som vanlig, der vi tar alle de hensyn som må tas i forhold til å redusere risiko for smitte. Dette fordi vi gjennom tradisjonell klasseromsundervisning får best læremiljø, dialog og dynamikk mellom kursdeltagere og kursleder.

Corona-situasjonen

Det viktigste du kan gjøre er å holde minst 1 meters avstand til andre, vaske hender og holde deg hjemme dersom du har symptomer på sykdom. Vi som kursleverandør garanterer at alle nødvendige tiltak for å minimere risiko for smitte gjennomføres på våre kurssteder. Les mer om det her.

“Vi kommer til deg-kurs”

For å minimere utfordringer med reisevei vil vi denne sesongen sette opp flere lokale kurs rundt i Norge. På disse kursene vil vi leie store nok konferanserom til at 1-meters-regelen vil kunne overholdes, og ellers ha fokus på smittevern som gjør at du som kursdeltager skal være trygg.

Følg med for å se hvilke byer vi kommer til – vi vil sende ut informasjon om dette!

OBS! Disse kursene vil avholdes på konferansehotell, og man må ha med egen pc. Mer informasjon om dette vil komme i god tid før kursstart.

Vil dere ha besøk av oss til din by? Send en forespørsel til kurs@maestro.no, så kan vi sjekke om det er flere i ditt område som også kunne tenke seg kurs!

Våre kurs i Maestro Årsoppgjør, samt Konsern og Revisjon

Se vår kurskalender for å finne kurs som passer for deg når det gjelder både tid og sted.

Vi har grunnkurs, 2-dagers praktisk rettet kurs, samt videregående og fordypningskurs i Maestro Årsoppgjør. I Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim avholder vi kurs i Glasspapers lokaler. I de andre byene vil vi leie konferanserom, og du vil måtte ha med egen pc – utfyllende informasjon om dette sendes deg i god tid før kurset.

Er du usikker på hvilket kurs som passer best for deg, les mer utfyllende kursinformasjon her.

Nettkurs

Vi fortsetter med å tilby Konsern som nettkurs, og har gode erfaringer med det. Denne kurssesongen vil vi også tilby et nettkurs i Årsoppgjør; Intro til Maestro Årsoppgjør. Mer informasjon om dette nettkurset kommer snart!

Bedriftsinternt kurs er et godt alternativ

Å gjennomføre bedriftsinterne kurs er mer aktuelt nå enn noen gang, og vi anbefaler alle om å vurdere mulighetene til å kjøre kurs internt i bedriftene. Kanskje kan man samarbeide med nabobedriften, eller be samarbeidspartnere eller andre avdelinger om å vurdere å komme sammen for å se på mulighet for å bestille bedriftsinternt kurs.

  • Alle kurs tilpasset bedriftens og ansattes behov og nivå, og kan deles opp i flere bolker rettet mot forskjellige nivå og behov
  • Det vil være mindre utfordringer knyttet til transport til/fra kurslokaler
  • Les mer om hvorfor bedriftsinternt kurs kan være perfekt for ditt firma her

Ta kontakt på 02575 eller på kurs@maestro.no for å få et tilpasset tilbud på kurs som er skreddersydd for din bedrift!