Oppdatering om kurs under corona-pandemien

Kursform

På grunn av de rådende omstendigheter rundt coronasmitte og restriksjoner, har alle våre kurs i høst blitt omgjort fra tradisjonelle klasseromskurs til nettkurs. Vi er glade for å si at dette har fungert veldig bra, og deltagerne har hatt godt utbytte av kursene via Teams, som også åpner for dialog mellom kursholder og deltagere.

Færre plasser pr. kurs

Kursene vi nå tilbyr via Teams har færre plasser en tradisjonelle klasseromskurs. Vi setter opp flere kurs, så langt det er mulig, for å imøtekomme etterspørselen fra dere. Så og si alle kurs før jul er fulle, men kontakt oss gjerne på kurs@maestro.no for å sjekke, evt. sette deg på venteliste.

Kurs etter nyttår

Basert på gjeldende smitteverntiltak og for at det skal være en viss forutsigbarhet, har vi nå gjort om alle kurs i uke 1 og 2 til nettkurs. Her er det foreløpig ledige plasser, men vi anbefaler at du melder deg på så tidlig som mulig!

Vi gjør fortløpende vurderinger om kursene videre utover vinteren skal gjøres om til nettkurs, eller om det er noen muligheter for å komme tilbake til fysiske kurs.