Fikk du ikke med deg Brukerkonferansen vår i desember?

Brukerkonferanse 2020 – “Corona-edition”

Vi presenterte, tradisjonen tro, også i år nyheter i Maestro Årsoppgjør på vår Brukerkonferanse i desember.

Grunnet corona-restriksjoner ble BK 2020 gjennomført som webinar. Vi er svært takknemlig for at så mange som nesten 700 kunder fulgte oss i webinaret. Men dersom du ikke fikk det med deg, ønsker en repetisjon, eller kanskje tipse en ny kollega, har vi nå lagt Brukerkonferansen på vår Youtube konto Maestrosoftas.
Direktelink til webinaret: BK 2020 Korona edt.

Vi savnet naturligvis den hyggelige stemningen som normalt er på vår Brukerkonferanse med fysisk oppmøte, men vi får håpe og tro at vi til neste Brukerkonferanse kan møtes fysisk. Vi ønsker alle våre kunder lykke til med årets Årsoppgjør!