Webinar om skattemelding og maskinelle noter

Forenklet skattemelding for personlig næringsdrivende

 

For inntektsåret 2020 har Skatteetaten et pilotprosjekt for personlig næringsdrivende med enkle forhold som sender skattemeldingen fra et årsoppgjørssystem. Maestro er med på dette pilotprosjektet og vi er i gang med å utvikle en løsning i Maestro Årsoppgjør som håndterer dette.

Målet er å forenkle skattemeldingen for næringsdrivende slik at det blir enklere og mer effektivt å levere riktige opplysninger med bedre kvalitet.

På dette webinaret vil våre to dyktige fagkonsulenter Cecilie og Ida fortelle om hvordan vi håndterer den nye skattemeldingen i Maestro Årsoppgjør. I tillegg vil du få se vår løsning for maskinelle noter.

Webinaret kjøres tirsdag 27. og torsdag 29. april, du finner påmeldingsskjema i vår kurskalender.
Webinaret er gratis og varer fra kl. 10.00 til ca 10.30.