Kurshøsten er klar!

Kurskalenderen er fylt opp med kurs frem til jul  – vi gleder oss til ny kurssesong!

Maestro Årsoppgjør, komplett årsoppgjørs-program med likningspapirer, noter og skatteberegning

Med god erfaring fra fjoråret har vi satt opp en rekke nettbaserte kurs slik at du kan delta fra (hjemme)kontoret, slippe lang reisevei og unngå risiko for smitte. Vi baserer kurset på maks 6 deltagere slik at kursholder får mulighet til å hjelpe hver enkelt og for en bedre toveiskommunikasjon under kurset. Vi anbefaler bruk av to skjermer, headset og mikrofon for best utbytte på nettkurs.

For de som ønsker å delta på fysiske kurs er det også mulighet, vi har satt opp noen slike kurs i Oslo. Smittevern blir selvsagt ivaretatt i henhold til myndighetenes retningslinjer.

Vi har kurs i Maestro Årsoppgjør, Revisjon og Konsern. Se alle kurs i vår kurskalender, eller les mer om de forskjellige kursene her, og finn det som passer for deg!

Er dere 3 eller flere fra samme firma som ønsker kurs kan vi anbefale et bedriftsinternt kurs hvor vår erfarne kursholder kommer til dere. Her skreddersys kurset for din bedrift, deres ferdigheter og nivå.