Karriere

Om oss

I Maestro Soft er vi 38 engasjerte personer fordelt på salg, brukerstøtte, utvikling, test og administrasjon/ledelse. Vi jobber tett sammen på tvers av avdelingene og utvikler og markedsfører spennende løsninger for fremtiden. Les mer om hva vi utvikler og jobber med på våre produktsider.

Utdanning, erfaring, kompetanse – og samarbeid, ikke minst!

Hos oss har vi alle høyere utdanning og jobber sammen i våre lokaler på Skøyen i Oslo. Det sosiale samholdet er sterkt. Vi har en uformell tone og godt humør når vi er på kontoret og når vi er ute på stand eller ute hos kunder, men vi glemmer ikke samtidig å opptre profesjonelt og ydmykt. Vi er også fornøyde med å trene sammen en dag i uka på det lokale Sats-senteret, samt en liten økt kontor-yoga i uken.

Passer du inn hos Maestro?

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med mennesker som brenner for å lage, teste, supportere eller selge gode løsninger innen økonomisk programvare eller elektronisk signatur. Vi kan tilby konkurransedyktige lønninger, gode arbeidsforhold og stabile ansettelsesvilkår.

Ledig stilling

Maestro er inne i en spennende utvikling. 30 år etter at selskapet ble etablert, er vi mer ambisiøse enn noen gang. Vi skal styrke og befeste vår posisjon som markedets ledende leverandør av økonomisk programvare. Selskapet er i god og jevn vekst, Signant utvikler seg stadig, og vi får flere kunder på alle Maestro-produkter. For å fortsette veksten søker vi med jevne mellomrom etter flere folk. Se etter stillingsannonser på www.finn.no, søkeord maestro soft.

Produktikon Maestro Årsoppgjør Produkter

Økonomisk programvare for revisorer, bedrifter og regnskapsførere.

Finn ditt produkt
Maestro brukerstøtteikon Brukerstøtte

Telefon 02575
support@maestro.no

Kundeservice
Maestro mine sider ikon Mine sider

På Mine sider får du oversikt over dine produkter og brukerstøtte.

Logg inn
Maestro kursikon Kurs

Om du er ny eller erfaren Maestro-bruker, så vil det å gå på kurs være veldig nyttig.

Finn ditt kurs