Lær mer om Maestro når og hvor du vil. De fleste av kursene oppfyller kravene til etterutdanning og vårt mål er at du skal kunne jobbe enda mer effektivt etter å ha deltatt.

Varighet: 2,5 t Kurspoeng: 1 time regnskap og 1 time skatt.

Sjekk ut YouTube – kanalen vår

På vår YouTube – kanal finner du forskjellige videoer på ulike temaer som kan være nyttig for deg. I videoene får du inspirasjon, tips og veiledning til våre program.

Vi behandler våre kunder som samarbeidspartnere, og vi bryr oss oppriktig om deres suksess. Send en epost, ring eller del tilgang, så hjelper vi deg når du trenger det. Vår innboks er alltid åpen, og vi svarer så fort vi kan. Send en epost også utover åpningstiden på telefon, så kan vi avtale tidspunkt for å ringe deg opp.

Send oss en epost til: support@maestro.no

Åpningstider for telefon :

Man, ons og fre 09:00 – 12:00

Telefonnr. 02575

Velg hvilket produkt du ønsker dokumentasjon til:

På utvalgte tirsdager kl. 10 serverer vi deg fersk kunnskap fra vår supportavdeling, anrettet på et digitalt fat. Tirsdagstimen er åpent for alle, og det er gratis å delta. Vi går igjennom de mest stilte spørsmål. Du kan bli med via pc, nettbrett eller mobil – der du er!

*Enkelte uker bytter vi ut tirsdag med andre dager i uka.

Her er foreløpig versjonsplan for årsoppgjøret 2023 (Versjon 36) Planen må anses som veiledende, det kan komme endringer.

Det er ingen aktive driftsmeldinger for øyeblikket.

Skatteetaten har nettverksproblemer som kan resultere i feilmeldinger ved henting, validering og innsending.

Feilen er rapportert til Skatteetaten.

22.mai.2024 – 12:13 – Løst

Meny