Kristine Korsmo Berg

Fagkonsulent (Support)

Kristine er en superhelt uten kappe, alltid klar til å redde dagen! Hun håndterer kundeforespørsler via e-post og telefon med en magisk kombinasjon av tålmodighet og problemløsningsferdigheter. Hun gir teknisk veiledning som en guru, løser problemer raskere enn du kan si “IT-feil”. Kristine bidrar også til å forbedre kundeserviceprosesser, og hun er den som gir både nye brukere og medarbeidere en stjernespekket opplæring.

Glenn Kenneth Lindén

Systemutvikler

Glenn er systemutvikler og kodekriger, alltid klar for å bekjempe bugs og bygge fantastiske applikasjoner. Med tastaturet som sitt våpen, skriver han kode så elegant at det nesten kan sammenlignes med poesi. Glenn utvikler systemer som kjører så smidig at de kunne vært på en utstillingsbane for programmering. Med en blanding av teknisk briljans og en god dose humor, sørger Glenn for at våre systemer ikke bare fungerer perfekt, men også gjør utviklingsprosessen morsom og inspirerende.

Ida D. Iversen

Fagkonsulent

Ida er fagkonsulent i testavdelingen, kjent for å finne feil og forbedringsmuligheter med en presisjon som en detektiv på sporet av ledetråder. Med sitt skarpe øye for detaljer og en lidenskap for kvalitet, sikrer hun at våre produkter er feilfrie og oppfyller de høyeste standardene. Ida er kjent for sin enestående evne til å finne og løse problemer med presisjon og kreativitet. Hennes engasjement for kvalitet og kontinuerlig forbedring gjør henne til en hjørnestein i testavdelingen, og hennes positive energi og entusiasme gjør hvert prosjekt både lærerikt og gøy å jobbe med.

Viet Nguyen

Kreativ Markedsfører

Viet er vår kreative markedsfører og den uoffisielle idegenereringsmaskinen. Han utvikler kampanjer som får deg til å si “wow” og innhold som får deg til å like, dele og snakke om det i dagevis. Viet er en mester i sosiale medier, administrerer selskapets profiler med en magisk touch, og skaper innholdsplaner som en strategisk sjakkspiller. Viet sørger for at merkevaren vår alltid ser like bra ut som en supermodell på en god dag.

Henriette Okkenhaug Borge

Sales Manager

Henriette kombinerer skarpt salgsinstinkt med en varm og engasjerende personlighet, noe som gjør henne til en uunnværlig ressurs i vårt salgsteam. Hennes evne til å forstå kundens behov og finne løsninger som overgår deres forventninger, sikrer at vi alltid ligger et steg foran i salgsverdenen. Hun er kjent for sin positive holdning og sin evne til å gjøre hver dag på jobb inspirerende og morsom. Henriette er ikke bare en selger, hun er en inspirator som løfter hele teamet sitt til nye høyder.

Aksel Kristoffer Gravir

Systemutvikler

Aksel er systemutvikler, alltid klar til å forvandle komplekse problemer til elegante løsninger. Med et skarpt blikk for detaljer og en lidenskap for koding, skriver han programvare som er både robust og brukervennlig. Aksel er en mester i å finne og fikse feil, og hans evne til å optimere systemer gjør ham til en uvurderlig ressurs for vårt team. Han kombinerer teknisk ekspertise med kreativ tenkning, noe som sikrer at våre prosjekter alltid er innovative og fremtidsrettede. Med Aksel på laget, kan vi være trygge på at våre digitale løsninger alltid er på sitt aller beste.

Vilde Evensen

Løsningsarkitekt

Vilde er vår løsningsarkitekt og den ultimate puslespillmesteren som alltid finner bitene som passer sammen. Hun analyserer og oversetter forretningsbehov til tekniske mesterverk, designer løsninger så elegante at de kunne vært på catwalken, og gir teknisk rådgivning som en visdomsfylt IT-yoda. Hennes kombinasjon av teknisk kunnskap og forretningsforståelse gjør henne til den hemmelige ingrediensen i vår suksessoppskrift.

Anette Meland

Økonomi og HR ansvarlig

Anette er vår økonomi og HR ansvarlig, og hun holder både tallene og teamet vårt i perfekt harmoni. Med en kalkulator i den ene hånden og en medarbeiderhåndbok i den andre, sørger hun for at alt fra budsjetter til medarbeidersamtaler går knirkefritt. Med en blendende kombinasjon av økonomisk innsikt og menneskelig forståelse, sørger Anette for at vi ikke bare er økonomisk sunne, men også at vi har et arbeidsmiljø der alle trives og kan yte sitt beste.

Hege Rød

Administrasjonssekretær

Hege, vår dyktige administrasjonsekretær, kjent for sin effektivitet og sitt vennlige vesen. Hun holder hjulene i gang og sørger for at alt i administrasjonen går på skinner. Hege er organisasjonens sentrale knutepunkt og den første til å møte både besøkende og kollegaer med et smil. Hege kombinerer sitt organisatoriske talent med en varm og hjelpsom personlighet, noe som gjør henne til en essensiell ressurs for hele organisasjonen. Hennes evne til å holde oversikt og sikre at alt fungerer som det skal, gjør at vi kan fokusere på våre kjerneoppgaver og nå våre mål.

Meny